ZA SERIÁLEM ZOO DO DVORA KRÁLOVÉ

 

Pionýrský oddíl Divoká Orlice pořádá jednodenní výlet pro děti a rodiče do Safari parku ve Dvoře Králové. TENTOKRÁT, ALE ZA HERCI ZE SERIÁLU ZOO.– o zážitky nebude nouze!

Tato cesta nám otevře dveře do Safari parku ve Dvoře Králové. Děti a rodiče, které s námi pojedou, uvidí mnoho krásných zvířat a živočichů. Uvidíme safari, které je zaměřené na africkou faunu. Pan Vágner zakladatel tohoto safari přivezl z celkem osmi výprav z Afriky několik tisíc zvířat, která znamenala základ tohoto safari. Několik zvířat se opět potom vrátí zpět do Afriky, například antilopy koňské, buvoli koňské, adaxové či přímorožci šavlorozí. Velké překvapení budou mláďata hrocha nebo žirafy. To nejlepší nás, ale bude čekat v podobě setkání se s herci známého televizního seriálu ZOO.  Při zpáteční cestě bude zhodnocení akce v McDonald´s nebo v KFC.

PROGRAM ZÁJEZDU:

  • odjezd v ranních hodinách, směr Dvůr Králové
  • následuje návštěva Safari parku a Zoo Dvůr Králové
  • návrat ve večerních hodinách
  • zastávka a zhodnocení akce v McDonaldu, či KFC

 

S sebou si vezměte svačinu a pití na celý den a doporučené kapesné na suvenýry, či na zastávku v McDonaldu nebo KFC.

 

Termín této akce je 18.5.2024

Sraz je v 7:00 před školou Jižní předměstí v Rokycanech

Návrat v cca 21:30 před školu Jižní předměstí v Rokycanech

  • Cena pro děti je 750 Kč
  • Cena pro dospělé 850 Kč

(v ceně jsou zahrnuty vstupy do Safari parku a doprava tam i zpět)

 

KAPACITA ZÁJEZDU JE 52 OSOB

Peníze na tuto akci posílejte na účet 5166224023/0800, přičemž v poznámce uvedete (název akce, jméno a příjmení účastníka a do závorky rodič, či dítě).

 

Přihlašovací formulář na tuto akci naleznete na našich webových stránkách: www.rokycanydivokaorlice.cz, kde rovněž naleznete i bližší informace k této akci. Případné dotazy směřujte na email:martina737@seznam.cz nebo na telefonní číslo +420 736 603 457. Pavel Hubert vedoucí oddílu.


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *