ZA DELFÍNY DO NĚMECKA

 

 

Pionýrský oddíl Divoká Orlice pořádá jednodenní výlet pro děti a rodiče do ZOO a delfinária v Norimberku. Pojeďte s námi do nejnavštěvovanější ZOO v Německu – o zážitky nebude nouze!

Zoologická zahrada v Norimberku patří k nejhezčím zoologickým zahradám v Evropě, která je obohacena o delfinárium. Unikátní delfinárium je vybudované tak, aby co nejvíce připomínalo mořský svět. Delfíny, kapustňáky, ale i lachtany můžete sledovat z venkovních, či vnitřních prostor přes obrovská skla. Delfíní show se tu koná několikrát denně, proto si ji můžete vychutnat i vícekrát za den. Dvakrát denně se koná představení s lachtany. Kromě delfínů a lachtanů zde můžete vidět i další členy ze zvířecí říše, jako jsou například tygři, gorily, žirafy, lvi, nosorožci a jiná zvířata.

Na tuto akci nás vezme autobus, který nás vysadí přímo u vstupu do ZOO.

PROGRAM ZÁJEZDU:

  • odjezd v ranních hodinách, směr Norimberk
  • následuje návštěva zoologické zahrady
  • unikátní delfinárium
  • návrat v podvečerních hodinách zpět do ČR
  • zastávka a zhodnocení akce v McDonaldu, či KFC

S sebou si vezměte svačinu a pití na celý den. Doporučené kapesné v eurech a české koruny na zastávku v McDonaldu, či KFC.

Termín této akce je 29.6.2024

Sraz je v 07:00 hodin před školou Jižní předměstí

Návrat v cca 21:30 hodin před školu Jižní předměstí

  • Cena pro děti je 1 050 Kč
  • Cena pro dospělé 1 150 Kč

(v ceně jsou zahrnuty i vstupy do ZOO a delfinária)

 

KAPACITA ZÁJEZDU JE 52 OSOB.

 

Peníze na tuto akci posílejte na účet 5166224023/0800, přičemž v poznámce uvedete (název akce, jméno a příjmení účastníka a do závorky rodič, či dítě).

 

Přihlašovací formulář na tuto akci naleznete na našich webových stránkách: www.rokycanydivokaorlice.cz, kde rovněž naleznete i bližší informace k této akci. Případné dotazy směřujte na email:martina737@seznam.cz nebo na telefonní číslo +420 736 603 457. Pavel Hubert vedoucí oddílu.


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *