TANEČNÍ TÁBOR “DEVADESÁTKY” PLASY

PS DIVOKÁ ORLICE POŘÁDÁ LETNÍ TANEČNÍ TÁBOR „DEVADÉSÁTKY“

Je to již 13. ročník. Tento tábor je určen pro úplné začátečníky, ale i pokročilé dívky ve věku od 6 do 15 let. Ubytovací kapacita tohoto tábora je 50 míst.

Místo: Rekreační středisko Máj, které leží nedaleko města Plasy v Západních Čechách společně s městečky Rabštejn nad Střelou a Manětín. Plasy patří mezi nejkrásnější místa okresu Plzeň – sever.

Ubytování: V pevném objektu, kde jsou sociální zařízení, sprchy, el. energie a pokoje vybavené lůžkovinami. Dále v chatkách po 4 osobách.

Stravování: V jídelně 5x denně (snídaně v podobě „švédských“ stolů, 2. večeře). Pitný režim je samozřejmě také zajištěn.

Cena: 4 700 Kč (v ceně je zahrnuto ubytování, doprava, stravování, program, ceny, diplomy a účastnické listy)

 

Termín: 28. 7. – 4. 8. 2024

 

Odjezd: 28.7.2024 – místo a čas odjezdu a příjezdu bude upřesněn v průvodním dopise zaslaném dětem

Příjezd: 4. 8. 2024

 

Děti budou pod stálým dohledem zkušených tanečníků a kvalifikovaných zdravotníků.

 

Program: Pro účastníky tábora je připravena bohatá činnost, večer zábavné hry, různé druhy tanců a příprava na vystoupení na dnu Rokycan. Účastníci budou tancovat na hudbu z 90. let. Letos i pro tanečnice je připraveno spoustu soutěží. Vše se dozvíte v průvodním dopise rodičům dětí, kteří jedou s námi na taneční tábor. Do tábora nezapomeňte vzít své kamarádky, ale i dobrou náladu. Veškerá elektronika včetně mobilů, notebooků a tabletů, jen na vlastní zodpovědnost.

 

 

Tábor je třeba zaplatit v celkové částce 4 700 Kč do 1.6. 2024 na č. účtu: 171507287/0300.

NOVĚ!!!! – Do poznámky pro příjemce napište jméno a příjmení dítěte – DEVADESÁTKY (příklad: Jana Nováková – DEVADESÁTKY)

 

Případné dotazy Vám zodpovíme na tel: +420 736 603 457, Pavel Hubert po 18 hod., nebo na emailu: martina737@seznam.cz

 

Veškeré informace ohledně tábora a online přihlášky naleznete na našich webových stránkách www.rokycanydivokaorlice.cz. Pokud byste chtěli vidět filmy z našich jiných táborů, můžete se podívat na YouTube a vyhledat tyto filmy pod jménem PS Divoká Orlice a názvem daného tábora. Každý den budeme průběžně přidávat fotky z uplynulého dne a našeho programu na náš Facebookový profil PS Divoká Orlice, kde naleznete i fotografie z minulých ročníků. Pro velký zájem z minulých let Vás prosíme o včasné zaslání přihlášek a zaplacení tábora.


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *