SURVIVOR PLASY 2024

PS DIVOKÁ ORLICE POŘÁDÁ LETNÍ DOBRODRUŽNÝ TÁBOR SURVIVOR PLASY 2024

Tento tábor je určen pro děti od 6 do 16 let. Ubytovací kapacita tohoto tábora je 140 míst.  V minulých letech jsme měli tematické tábory, jako: „Husité a křižáci“, „Pirátský“, „Olympijské hry“, „Zlatokopecký“, „Tajuplný ostrov“, „Narnie“, „Harry Potter“, „Indiana Jones“, „Cesta kolem světa za 80 dní“, „Pevnost Boyard“, „Harry Potter se vrací do Bradavic“ „ Olympijské hry 2021“,nebo „Tajuplný Ostrov“ a „Hobbit aneb cesta za dobrodružstvím“.  V letošním roce jsme pro Vaše děti připravili dobrodružný tábor „SURVIVOR PLASY 2024“

Místo:  RS Máj v Plasích.

Ubytování: V pevných budovách , kde je sociální zařízení, sprchy, el. energie  a pokoje vybavené lůžkovinami. Taktéž máme připravené chatky po 4 a 6 osobách.

Stravování: V jídelně 5x denně (snídaně v podobě „švédských“ stolů, 2. večeře). Pitný režim je samozřejmě také zajištěn.

Cena: 4 700 Kč (v ceně je zahrnuto ubytování, stravování, program, věcné ceny, diplomy a film z tábora, účastnické listy a doprava).

Termín: 28.7. – 4. 8. 2024

Odjezd: 28. 7. 2024  – místo a čas odjezdu a příjezdu bude upřesněn v průvodním dopise.

Příjezd: 4. 8. 2024

 

Táborová legenda:  VYDEJTE SE S NÁMI NA LETNÍ DOBRODRUŽNÝ TÁBOR SURVIVOR PLASY 2024!

Jste ti praví Robinsoni, kteří oplývají kvalitami dobrodruhů? Spojte se dohromady v jeden kmen a probuďte v sobě netušené možnosti!

Staňte se s námi trosečníky na opuštěném ostrově a pojďte zažít dobrodružství, která ostrov skrývá! Ukažte ostatním trosečníkům a především sami sobě svou sílu, odvahu, mrštnost a zručnost. Máte schopnost pracovat v týmu? To vyžaduje nutnou dávku ohleduplnosti i umění správně se rozhodovat v daný okamžik.

Na letním táboře SURVIVOR PLASY 2024, zažijete kmenovou radu nebo ostrov vyhnanství a budete soutěžit za celý svůj kmen a také sami za sebe! Komu se prvnímu podaří rozdělat oheň, aby se ochránil před nástrahami ostrova? Dokážete projít všemi zkouškami fyzické a psychické odolnosti?

Vše se bude odehrávat v krásném prostředí rekreačního střediska Máj v Plasích. Zde spolu budeme prozkoumávat tajuplný ostrov plný záhad, nástrah a soutěží. Tento tábor je pro opravdové dobrodruhy a odvážlivce!!

Elektronika včetně mobilů, notebooků a tabletů jen na vlastní zodpovědnost!.

 

Tábor je třeba zaplatit v celkové částce 4 700 Kč do 1.6. 2024, na č. účtu: 171507287/0300. NOVĚ!!!! – Do poznámky pro příjemce napište jméno a příjmení dítěte – název tábora (příklad: Jana Nováková – tábor SURVIVOR PLASY 2024).

Případné dotazy Vám zodpovíme na tel: + 420 736 603 457, (Pavel Hubert) po 18 hod., nebo na emailu: martina737@seznam.cz

 

Veškeré informace ohledně tábora a online přihlášky naleznete na našich webových stránkách www.rokycanydivokaorlice.cz. Pokud byste chtěli vidět filmy z našich jiných táborů, můžete se podívat na YouTube a vyhledat tyto filmy pod jménem PS Divoká Orlice a názvem daného tábora. Každý den budeme průběžně přidávat fotky z našich výletů a programu na náš Facebookový profil PS Divoká Orlice, kde naleznete i fotografie z minulých ročníků. Pro velký zájem z minulých let Vás prosíme o včasné zaslání přihlášek a zaplacení tábora.


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *