PO STOPÁCH HANČE A VRBATY V KRKONOŠÍCH

PS DIVOKÁ ORLICE POŘÁDÁ LETNÍ TURISTICKÝ TÁBOR „PO STOPÁCH HANČE A VRBATY“ V KRKONOŠÍCH

Tento tábor je určen pro děti ve věku od 8 do 15 let se zajištěným vedením. Ubytovací kapacita tohoto tábora je 33 míst. V minulých letech jsme měli tematické tábory na Šumavě, v Krušných horách, v Orlických horách, v Krkonoších, v Jeseníkách, v Beskydech a minulý rok jsme naše putování zakončili v Nízkých a Vysokých Tatrách. Letos se vypravíme opět na začátek naší dobrodružné expedice, tedy do Krkonoš.

Místo: Horská chata Novopacká bouda ve Špindlerově Mlýně v Krkonoších (1225 m.n.m.)

Ubytování: Budeme ubytovaní v dvoupatrové chatě Novopacké boudě, která je situována v krásném prostředí Krkonoš. K dispozici máme 10 pokojů, jídelnu, kuchyň a na stejném patře i toalety. Lůžkoviny jsou na chatě.

Stravování: V jídelně (snídaně ve formě „švédských stolů“, oběd a večeře. Pitný režim je zajištěn.

 

Cena: 4 800 Kč (v ceně je zahrnuto ubytování, strava, vstup na lanovky, doprava tam i zpět a po horách)

Termín: 13. 7. – 20. 7. 2024

 

Odjezd: 13. 7. 2024 – místo a čas odjezdu a příjezdu bude upřesněn v průvodním dopise zaslaném dětem

Příjezd: 20. 7. 2024

 

Program: Společně navštívíme pomník lyžařů Hanče a Vrbaty, Vrbatovu boudu, Labskou boudu, Pančavský vodopád (nejvyšší v ČR), pramen řeky Labe, Sněžné jámy s výhledem na Polsko, Ptačí, Mužské a Ženské kameny, Martinovu boudu, Bradlerovu boudu, Špindlerovu boudu, Medvědín, nejvyšší bod ČR Sněžku (1603 m.n.m.), Luční boudu, kde se nachází nejvýše položený pivovar v ČR a dokonce i ve střední Evropě a spoustu krásných a zajímavých míst v Krkonoších.

 

Chceme dětem ukázat to nekrásnější z Krkonoš a rovněž chceme, aby si děti odnesly krásné zážitky a vzpomínky na toto úžasné putování po našich nejkrásnějších horách.

 

Pro účastníky tábora je připravena bohatá činnost a večer zábavné soutěže. Do tábora si nezapomeňte vzít své kamarády a kamarádky, ale samozřejmě dobrou náladu. Veškerá elektronika, včetně mobilů, notebooků a tabletů jen na vlastní zodpovědnost!!!

 

Tábor je třeba zaplatit v celkové částce 4 800 Kč do 1.6. 2024, na č. účtu: 171507287/0300. NOVĚ!!!! – Do poznámky pro příjemce napište jméno a příjmení dítěte – PO STOPÁCH HANČE A VRBATY (příklad: Jana Nováková – PO STOPÁCH HANČE A VRBATY).

Případné dotazy Vám zodpovíme na tel: + 420 736 603 457, (Pavel Hubert) po 18 hod., nebo na emailu: martina737@seznam.cz.

 

Veškeré informace ohledně tábora a online přihlášky naleznete na našich webových stránkách www.rokycanydivokaorlice.cz. Pokud byste chtěli vidět filmy z našich jiných  táborů, můžete se podívat na YouTube a vyhledat tyto filmy pod jménem PS Divoká Orlice a názvem daného tábora. Každý den budeme průběžně přidávat fotky z našich výletů a programu na náš Facebookový profil PS Divoká Orlice, kde naleznete i fotografie z minulých ročníků. Pro velký zájem z minulých let Vás prosíme o včasné zaslání přihlášek a zaplacení tábora.


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *