LEDOVÁ PRAHA

 LEDOVÁ PRAHA

                                         Oddíl Divoká Orlice pořádá zajímavou a finančně výhodnou akci pro děti a rodiče, nazvanou „LEDOVÁ PRAHA”                                                                                                                        

 Je to nabídka aktivního využití volného času pro děti z celé republiky. Ledová karta, kterou dostanete, Vám otevře dveře do Náprstkova muzea, Staroměstské a Malostranské věže, bobové dráhy na Proseku, výměny stráží na Pražském hradě, armádního muzea na Žižkově, Orloje, muzea na Karlově mostě, Zemědělského muzea, botanické zahrady hl. města Prahy a muzea Policie. Co si nestačíme prohlédnout, necháme na příští rok. Po těchto prohlídkách Vás čeká překvapení. Navštívíme kongresové centrum v Praze, kde budou k vidění nejlepší pěvecká a taneční vystoupení z Čr. V tomto večerním programu vystoupí i někdo z profesionálních zpěváků. Na zpáteční cestě bude zhodnocení akce v McDonald´s nebo v KFC. Cena této akce se vstupným a dopravou Vás bude stát jen: děti 550 Kč a rodiče 700 Kč. S sebou pití, svačinu na celý den a přiměřené kapesné. Sraz 3.2.2024 v 7:30 před školou Jižní předměstí v Rokycanech. Předpokládaný návrat kolem 23:00 před školu Jižní předměstí v Rokycanech. Omlouváme se rodičům za pozdní příjezd. 

POZOR!: Platbu na tuto akci posílejte na účet 5166224023-0800,přičemž v poznámce uvedete název akce, jméno a příjmení účastníka a do závorky rodič, či dítě. Platbu prosím proveďte nejpozději do 29.1.2024

Přihlašovací formulář na tuto akci naleznete na našich webových stránkách: www.rokycanydivokaorlice.cz, kde rovněž naleznete i bližší informace k této akci. Případné dotazy směřujte na email:martina737@seznam.cz nebo na telefonní číslo +420 736 603 457. Pro velký zájem, bereme jen prvních 48 účastníků.


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *