MAJALAND A SVĚT PAOUŠKŮ

Výprava do zábavného parku

„MAJALAND“ a „SVĚTA PAPOUŠKŮ“

 

Pionýrský oddíl Divoká Orlice pořádá jednodenní výpravu pro děti a rodiče do PRAHY do ZÁBAVNÉHO PARKU „MAJALAND“ A „SVĚTA PAPOUŠKŮ“.

 

„Majaland“ v Praze je zábavný park pro celou rodinu, který je umístěn v sousedství letiště Václava Havla v Praze – Ruzyni. Tento zábavný park je součástí outletového a zábavního centra POP Airport. Jedná se o zbrusu nový zábavný park, který je zároveň největším krytým zábavným parkem v Čr. V útrobách tohoto parku naleznete celkem 12 moderních atrakcí, jako je například 220 metrů dlouhá horská dráha, kde dosáhnete rychlosti až 40 kilometrů v hodině. Dále na vás čeká až 10 metrů vysoký kolotoč anebo 33 metrová skluzavka. Kdo má rád obří dětské atrakce, nebude určitě zklamán. V místním hračkářství, si pak můžete koupit tematické suvenýry. Ke konci našeho programu v parku se můžete v klidu posadit na terase a sledovat přistávající letadla, která dosedají na ranvej nedalekého letiště Václava Havla.

Závěrem našeho výletu se vydáme do krásného papouščího světa, kde budeme společně obdivovat rozmanitost a krásu papoušků.

PROGRAM ZÁJEZDU:

  • odjezd v ranních hodinách, směr Praha
  • atrakce v zábavném parku „Majaland“
  • možnost nákupu v outletovém centru
  • návštěva světa papoušků
  • zastávka a zhodnocení akce v McDonald′s, či KFC

S sebou si vezměte svačinu a pití na celý den a přiměřené

kapesné na suvenýry, či na zastávku v McDonald′s nebo  KFC.

Termín této akce je 25.11.2023

Sraz je v 8:30 hodin před školou Jižní předměstí v Rokycanech.

Návrat v cca 20:00 hodin před školu Jižní předměstí v Rokycanech.

 

  • Cena pro děti – 750 Kč
  • Cena pro dospělé – 850 Kč

(v ceně je zahrnuta doprava a vstup do papouščího světa a zábavného parku „Majaland“)

KAPACITA ZÁJEZDU JE 50 OSOB.

Platbu na tuto akci posílejte na účet 5166224023-0800,přičemž v poznámce uvedete název akce, jméno a příjmení účastníka a do závorky rodič, či dítě. Platbu prosím proveďte  nejpozději do 20.11.2023

 

Přihlašovací formulář na tuto akci naleznete na našich webových stránkách: www.rokycanydivokaorlice.cz, kde rovněž naleznete i bližší informace k této akci. Případné dotazy směřujte na email:martina737@seznam.cz nebo na telefonní číslo +420 736 603 457.


Uveřejněno

v

od

Značky:

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *