Sky Bridge

Sky Bridge Dolní Morava

Adrenalinový zájezd pro rodiče s dětmi Sky Bridge 721 – Dolní Morava.

Pionýrský oddíl Divoká Orlice pořádá jednodenní výlet pro děti a rodiče na nejdelší visutý most na světě, Sky Bridge 721 na Dolní Moravě. Pojeďte s námi na Dolní Moravu a zažijete adrenalinový přechod přes nejdelší visutý most světa, jízdu na nejdelší bobové dráze v ČR a zároveň druhé nejdelší v Evropě, či nádherné vyvezení lanovkou na hřeben hory Chlum. O zážitky nebude nouze!

Sky Bridge 721 je pro odvážné. Kdo se bojí výšek, by na něj vstupovat neměl. Nejdelší visutý most světa je výzvou a také jedinečným zážitkem. Lávka je v provozu od května roku 2022. Jedná se tak o novou atrakci, která vede od chaty Slaměnka v části Velká Morava na hřeben hory Chlum. V Pardubickém kraji tak najdete unikátní stavbu, kterou budou znát na celém světě. Se svými 721 m. je totiž Sky Bridge vůbec tím nejdelším visutým mostem na světě. Americký časopis |Time ho dokonce zařadil mezi 50 nejlepších míst světa.

 

 

Děti 1200 Kč, Dospělí 1700 Kč

27.10.2024

Program Zájezdu:

  • odjezd v ranních hodinách, směr Dolní Morava
  • následuje vyvezení lanovkou k visutému mostu
  • přechod přes visutý most Sky Bridge 721
  • jízda na 'Mamutí'bobové dráze (3000 m dlouhá)
  • zastávka a zhodnocení akce v Mc'donalds či KFC

S sebou si vezměte svačinu a pití na celý den a přiměřené kapesné na suvenýry, či na zastávku v Mc'Donalds nebo KFC.

V ceně je zahrnuta doprava na Dolní Moravu a zpět, lanovkou na vrchol, vstup na visutý most Sky Bridge 721 a vstup na 'Mamutí' bobovou dráhu.

 

Přihlásit se na tábor/akci

Jméno a příjmení
Mobil
Email
Datum Narození
Vyber tábor